За Нас • MILD

За Нас

Скромните почетоци на Милд датираат уште од 1995 година како семеен бизнис за увоз на стоки од странство.
Веќе во 1997 година се отвара првиот изложбен салон за бела техника и железарија од 35м2 кој претставува и почетокот на компанијата да се занимава со бела техника. По две години се отвара и втор изложбен простор, а потоа во 2000 година се отвара трет изложбен простор. За да Милд биде поблиску до потрошувачите се отвара нов изложбен простор во с.Ново Село.

По една деценија во 2011 година, на простор од 280м2 беше отворен нов продажен салон на ул.Младинска, Струмица.

Низ годините големи заложби се направени за да Милд како бренд биде конкуретен, поблизу до потрошувачите, стекнувајќи лојани купувачи. Денес брендот MILD Home Store се наоѓа на ул,Климент Охридски, Струмица со најголем асортима на производи од бела техника.
Иднината е предизвик за нас, даваме се од себе за да секој ден за нас и потрошувачите е подобар од претходниот

Ве очекуваме