Робот правосмукалка XIAOMI MI ROBOT MOP2 • MILD
, , , ,

Робот правосмукалка XIAOMI MI ROBOT MOP2

XIAOMI Mi
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013618

HEPPA филтер
Батерија Lithium ion
3 сензори за скали
Wall Follow – за чистење по должината на ѕидовите и аглите
Истовремено вшмукува и брише
110min со едно полнење

22.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд XIAOMI MI
Број на начини на работа 3
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Време на работење со едно полнење на батеријата 150min
Капацитет на прашина 0,55L
Моќност 800W
Време на полнење 4-5 часа
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA