XIAOMI MI AIR PURIFIER 3H • MILD
, ,

XIAOMI MI AIR PURIFIER 3H

XIAOMI Mi
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007145

LED дисплеј
Ногалки за стаблност
Капацитет:до 38 m²
Автоматско исклучување за безбедност

12.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд XIAOMI Mi
Моќност 66W
Димензии 52x24x24cm
Должина на кабел 1,6m
Начин на контрола Допир
Број на брзини 3
Капацитет на прочистување 380m³/h