Прочистувач на воздух XIAOMI MI AIR PURIFIER 3C • MILD
, ,

Прочистувач на воздух XIAOMI MI AIR PURIFIER 3C

XIAOMI Mi
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007144

LED дисплеј
Ногалки за стаблност
Капацитет:до 30 m²
Автоматско исклучување за безбедност

8.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Xiaomi Mi Air Purifier 3C EU
SMART прочистувач за воздух
LED дисплеј
Автоматски режим со ласерски детектор за квалитет на воздух
Повзување со Mi Home App апликација преку Wifi конекција
Поддршка за гласовни асистенти Google Assistant и Амазон Алекса
PM CADR – 320 m3h
3 слојна филтрација True HEPA филтер
Ефективна површина на заштита од 106 m2/h
Трајност на филтер до 12 месеци
Моќност 29W
Тежина 4.6 кг
Димензии- 240x240x520 мм


Техничка Спецификација

Бренд XIAOMI Mi
Моќност 66W
Димензии 52x24x24cm
Должина на кабел 1,6m
Начин на контрола Допир
Број на брзини 3
Капацитет на прочистување 320m³/h