XIAOMI H 300 • MILD
, ,

XIAOMI H 300

XIAOMI Mi
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012257

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за ладен воздух

2.599,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд XIAOMI Mi
Моќност 1600W
Брзини 2/td>
Нивоа на температури 2
Должина на кабел 1,7m