, ,

WUE 6511 XWW

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92227

Енергетска класа:A+++
Капацитет:6kg
Вртежи:1000 врт./min
Програми:15
Димензии:84x60x44cm

18.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Висина 84cm
Ширина 60cm
Длабочина 44cm
Енгергетска Класа A+++
Вртежи 1000 врт./min
Програми 15
Дисплеј Дигитален дисплеј
Времен Режим Опција за одложен почеток
Ниво на бучава 75dB