VIVAX VOX BS-160 • MILD
, ,

VIVAX VOX BS-160

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010724

Кабел за напојување

2.299,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Моќност 14W
RMS Моќност 14W
Батерија 3600 mAh
Начин на поврзување Bluetooth