Правосмукалка VIVAX HOME VCC 1800PR • MILD
, , , ,

Правосмукалка VIVAX HOME VCC 1800PR

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010710

HEPPA филтер
Моќност:1800 W
Должина на кабел: 5m

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Моќност: 1800 W
Капацитет: 2 L
Циклонска со HEPA фитлер
Должина на кабелот 5 m
Црвена боја
Метална телескопска рачка долга 90 cm
Гаранција: 1година


Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 2L
Моќност 1800W
Должина на кабел 5m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ