VIVAX HOME MWOB-2020G • MILD
, ,

VIVAX HOME MWOB-2020G

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007687

Димензии:38,2х59,5х34,3cm
Капацитет на рерната:20L
5 нивоа на моќност
Стаклен сад за вртење на храната 24,5cm

12.999,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Висина 38,2cm
Ширина 59,5cm
Длабочина 34,3cm
Енгергетска Класа A
Програма за скара Не
Звучен сигнал за крај Да
Излезна моќност 900W
Начин на контрола Допир + Механички