VIVAX HOME HD-2201CD • MILD
, ,

VIVAX HOME HD-2201CD

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010722

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени

899,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Моќност 2200W
Брзини 2
Нивоа на температури 3