VIVAX HOME AC-601B Dusky • MILD
, ,

VIVAX HOME AC-601B Dusky

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007702

Моќност: 600W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 12L

2.500,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Моќност ~1400W
Заштита HEPA филтер
Индикатор за прашина Да
Воздушен заштитен вентил на мотор Не