, ,

Клима VIVAX COOL ACP-24CH70AEMI/I2S

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010704

Ниво на бучава: 45dB
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

59.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Внатрешна и надворешна единица монтирана на ѕид
Ефект на ладење: 7,03 kW (2,08-7,95) kW
Ефект на греење: 7,33 kW (1,61-8,79) kW
Погоден за простор: до 70м2
Енергетска класа: А++
Wi-Fi контрола – може да се инсталира (се плаќа посебно)
Активна супстанција: R-32

Шифра: 1010704 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Димензии на надворешна единица 67,3cm Х 89cm Х 34,2cm
Димензии на внатрешна единица 32,7cm Х 104cm Х 22cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 1600W
Влезна моќност за греење 2080W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 35m2
Филтер за прашина Да