Клима VIVAX COOL ACP-18CH50AEMI S • MILD
, ,

Клима VIVAX COOL ACP-18CH50AEMI S

VIVAX
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010703

Ниво на бучава: 36dB
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

43.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

VIVAX ACP-18CH50AEMIs
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
МОЌНОСТ (KW): 5,5
МОЌНОСТ (btu): 18000
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 5.275(1.729~6.213)
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 5.569(1.055~6.975)
ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 1539(140~2360)
ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 1480(200~2410)
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 740 m³
ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1,8
SEER / SCOP: 6,4 / 4
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -15°C ~+50°C
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 40~50m²
ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: Х
SMART/WI-FI: ОПЦИЈА УСБ
ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 34
ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 800 x 554 x 333 mm
ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 10
ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 957 x 213 x 302 mm
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 25
ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 5
ФИЛТРИ: Био филтер, филтер за прaшина.

Шифра: 1010703 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд VIVAX
Димензии на надворешна единица 80,5cm Х 55,4cm Х 33cm
Димензии на внатрешна единица 21,3cm Х 95,7cm Х 30,2cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 1550W
Влезна моќност за греење 1570W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 65m2
Филтер за прашина Да