Фрижидер комбиниран VIVAX HOME CF-260 LFW W • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран VIVAX HOME CF-260 LFW W

Достапност:

Продадено


Шифра: 1007683

Нето волумен на фрижидерот: 197l

Нето волумен на замрзнувач: 65l

Енергетска класа: F

Боја: Бела

Електронска контрола

Проток на повеќе воздух

Брзо ладење

Број на полици во фрижидерот: 4 од калено стакло

Број фиоки во фрижидер: 1

Број на фиоки во замрзнувачот: 3

Број на полици во вратата на фрижидерот: 4

Транспарентна фиока за овошје и зеленчук

LED осветлување

Димензии на производот: 54.5 x 56.0 x 177.3 cm

15.999,00 ден

Продадено

Спореди

Нето волумен на фрижидерот: 197l

Нето волумен на замрзнувач: 65l

Енергетска класа: F

Боја: Бела

Електронска контрола

Проток на повеќе воздух

Брзо ладење

Број на полици во фрижидерот: 4 од калено стакло

Број фиоки во фрижидер: 1

Број на фиоки во замрзнувачот: 3

Број на полици во вратата на фрижидерот: 4

Транспарентна фиока за овошје и зеленчук

LED осветлување

Димензии на производот: 54.5 x 56.0 x 177.3 cm