Клима уред TOSHIBA SEIYA RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E 3.6 kW • MILD
, ,

Клима уред TOSHIBA SEIYA RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E 3.6 kW

TOSHIBA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011459

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (МИН. / НОМ. / МАКС): 1.0 / 3.3 / 3,6 KW
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (МИН. / НОМ. / МАКС): 1.1 / 3.6 / 4.5 KW
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА – ЛАДЕЊЕ (МИН./НОМ./МАКС): 0.26 / 1.1 / 1,25 KW
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА – ГРЕЕЊЕ (МИН. / НО.М.МАКС): 0,22 / 0,92 / 1,24 KW
НОМИНАЛНА ЕФИКАСНОСТ EER ЛАДЕЊЕ: 3
СЕЗОНСКА ЕФИКАСНОСТ SEER НА ЛАДЕЊЕ: 6.1
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ (ЛАДЕЊЕ / ГРЕЕЊЕ): A ++ / A +
ОПСЕГ НА РАБОТА (ЛАДЕЊЕ): -15 ~ 46 ° C
ОПСЕГ НА РАБОТА (ГРЕЕЊЕ): -15 ~ 24 ° C
ПОГОДЕН ЗА ПРОСТОРИИ ДО: 25 КВАДРАТНИ МЕТРИ
ФРЕОН: R-32
ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА
ДИМЕНЗИИ ( В Х Ш Х Д): 293 X 798 X 230 (MM)
ТЕЖИНА: 9 КГ
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК 21/41 DB

70.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (МИН. / НОМ. / МАКС): 1.0 / 3.3 / 3,6 KW
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (МИН. / НОМ. / МАКС): 1.1 / 3.6 / 4.5 KW
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА – ЛАДЕЊЕ (МИН./НОМ./МАКС): 0.26 / 1.1 / 1,25 KW
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА – ГРЕЕЊЕ (МИН. / НО.М.МАКС): 0,22 / 0,92 / 1,24 KW
НОМИНАЛНА ЕФИКАСНОСТ EER ЛАДЕЊЕ: 3
СЕЗОНСКА ЕФИКАСНОСТ SEER НА ЛАДЕЊЕ: 6.1
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ (ЛАДЕЊЕ / ГРЕЕЊЕ): A ++ / A +
ОПСЕГ НА РАБОТА (ЛАДЕЊЕ): -15 ~ 46 ° C
ОПСЕГ НА РАБОТА (ГРЕЕЊЕ): -15 ~ 24 ° C
ПОГОДЕН ЗА ПРОСТОРИИ ДО: 25 КВАДРАТНИ МЕТРИ
ФРЕОН: R-32
ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА
ДИМЕНЗИИ ( В Х Ш Х Д): 293 X 798 X 230 (MM)
ТЕЖИНА: 9 КГ
ЗВУЧЕН ПРИТИСОК 21/41 DB

Шифра: 1011459 Категорија: , ,
brands

TOSHIBA