Бојлер TING BVE 80L KP • MILD
, ,

Бојлер TING BVE 80L KP

Достапност:

Продадено


Шифра: 91954

Капацитет на бојлер: 80l
Термостат за автоматско исклучување
Регулатор на температура
Поцинкуван казан

13.999,00 ден

Продадено

Спореди