Клима уред TESLA TT34EX81-1232IAW 12000BTU INV • MILD
, ,

Клима уред TESLA TT34EX81-1232IAW 12000BTU INV

TESLA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013404

Ниво на бучава: 32dB
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

26.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Енергетска класа А++/А+
Капацитет BTU 12000
Тип на средство за ладење R32
Ниво на бучава 32 dB

Далечинскиот управувач може да ја следи температурата на моменталната локација и да го испрати сигналот до климатизерот, за да може да ја оптимизира собната температура за ваша максимална удобност.
ТУРБО РЕЖИМ
Кога клима уредот ќе премине во турбо режим, ќе го максимизира својот капацитет за ладење или загревање, што ќе ја направи просторијата брзо поладна или потопла.
ПРОТИВ ГАБИ
Клима уредот ќе ја вклучи функцијата против габички откако ќе излезе од режимот за ладење и одвлажнување. Тоа помага да се спречи ширењето на габите и бактериите со цел да се одржи здрава животна средина.
ХОРИЗОНТАЛНО НИШАЊЕ
Можете да ја користите функцијата за хоризонтално замавнување за да ја прилагодите насоката на протокот на воздух, ако претпочитате воздухот од AC да дува странично.
Функцијата Wi-Fi значи дека климатизерот Tesla може да се контролира и со мобилни телефони или други паметни уреди: опција што ја зголемува вашата секојдневна удобност и удобност!
ИНТЕЛИГЕНТНО ОДМРЗНУВАЊЕ
Ако кондензаторот замрзне додека е во режим на греење за време на ниска надворешна температура, AC ќе започне со интелигентен режим на одмрзнување.
ДОПОЛНИТЕЛЕН ФИЛТЕР ЗА ЗДРАВЈЕ: ЈОНИЗАТОР
Одредено ниво на заситеност со јони прави штетните микроорганизми во воздухот да паѓаат на земја, намалувајќи ги шансите луѓето да ги вдишат. Уредите со јонизатор можат да бидат исклучително корисни за оние кои страдаат од алергии

Шифра: 1013404 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд TESLA
Димензии на надворешна единица 49,8cm Х 77,7cm Х 29cm
Димензии на внатрешна единица 25cm Х 77,7cm Х 20cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 1130W
Влезна моќност за греење 922W
I FEEL функција Да
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 35m2
Филтер за прашина Да