Клима TESLA 18000 BTU со WI-FI TT51TP21-1832IAW • MILD
-12%
, ,

Клима TESLA 18000 BTU со WI-FI TT51TP21-1832IAW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015407

Работна температура: ОД -20 ℃ ДО 53 ℃
Маса внатрешна единица: 10.00 kg
Маса надворешна единица: 35.00 kg
Препорачана површина: до 55 м2
Фреон: R32
Со Wi-Fi
Филтри: Филтер за прашина

29.999,00 ден 33.999,00 ден

На Залиха!

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
Максимален капацитет на ладење: 5910 W
Максимален капацитет на греење: 6070 W
Просечна моќност: 5100/5100 W
Влезна моќност ладење: 1580 W
Влезна моќност греење: 1374 W
Проток на воздух: 800.00 m3
Капацитет на одвлажнување: 0.00 l/h
Ниво на бучава: 53.00 dB
Работна температура: ОД -20 ℃ ДО 53 ℃
Маса внатрешна единица: 10.00 kg
Маса надворешна единица: 35.00 kg
Препорачана површина: до 55 м2
Фреон: R32
Со Wi-Fi
Филтри: Филтер за прашина

Шифра: 1015407 Категорија: , ,