Готвач на пареа Tefal VC139810 • MILD
, ,

Готвач на пареа Tefal VC139810

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010602

Готвач на пареа
Моќност:800W
Капацитет:6 литри
Материјал:пластика
Безбедно за миење садови
Тајмер
Одржување на температурата
Тајмер
Автоматско исклучување

3.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Готвач на пареа
Моќност:800W
Капацитет:6 литри
Материјал:пластика
Безбедно за миење садови
Тајмер
Одржување на температурата
Тајмер
Автоматско исклучување

Шифра: 1010602 Категорија: , ,