ДИСПАНЗЕР ЗА ВОДА ST WDTE-62L • MILD
, ,

ДИСПАНЗЕР ЗА ВОДА ST WDTE-62L

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

Продадено


Шифра: 1011103

Диспанзер за ладна и топла вода
Моќност на ладење 0.8L/h
Моќност на греење 5L/h
Димензии 27,5x29x38,8cm

4.499,00 ден

Продадено

Спореди

ST WDTE-62L
Superior technology
Диспанзер за ладна и топла вода
Бела боја
Моќност на ладење 75W
Моќност на греење 500W
Брзина за загревање вода 3.8л/ч до 88-95 степени
0.8л/ч 10-15 степени
Резервоар за толла вода 0.7л направен од Инокс
Резервоар за ладна вода 0.8л направен од полипропилен
Димензии 27.5x29x38.8 цм

Шифра: 1011103 Категорија: , ,