Греалка ST TH-T30NP • MILD
, ,

Греалка ST TH-T30NP

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006762

Подвижен тајфун греалка
Термостат за автоматско исклучвање
Опција за вентилатор

3.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

ST TH-T30NP
Superior Technology
Тајфун греалка
Црвена боја отпорна на топлина
Моќност 3000W
2 брзини на греење
Вентилатор мод
Термостатска контрола
Заштита од прегревање
IP24 заштита


Техничка Спецификација

Бренд ST
Моќност 3000W
Заштита Од Прегревање
Индикатор за топлина 2 нивоа на греење
Максимален простор за загревање 40m2