ST TAC-12INV • MILD
, ,

ST TAC-12INV

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91786

Ниво на бучава: 60dB
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор

24.999,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд ST
Димензии на надворешна единица 49,5cm Х 72cm Х 27cm
Димензии на внатрешна единица 29,5cm Х 80,2cm Х 20cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 1050W
Влезна моќност за греење 1070W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 35m2
Филтер за прашина Да