ST PN-2000 • MILD
, ,

ST PN-2000

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91847

Подвижен панелен радијатор
Термостат за автоматско исклучвање
Можност за прикачување на ѕид
Димензии: 40х72,8х75cm

3.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд ST
Моќност 2000W
Заштита Од Прегревање
Индикатор за топлина 2 нивоа на греење
Максимален простор за загревање 24m2