ST OR-2513FNP • MILD
, ,

ST OR-2513FNP

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006504

Подвижен маслен електричен радијатор
Термостат за автоматско исклучвање

4.899,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд FUEGO
Моќност 2500W
Заштита Од Прегревање
Индикатор за топлина 3 нивоа на греење
Максимален простор за загревање 30m2