Радијатор греалка ST OR-2511FNP • MILD
, ,

Радијатор греалка ST OR-2511FNP

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93617

Термостат за автоматско исклучвање
Маслен радијатор

4.599,00 ден

На Залиха!

Спореди
brands

SUPERIOR TECHNOLOGY


Техничка Спецификација

Бренд ST
Моќност 2500W
Заштита Од Прегревање
Индикатор за топлина 2 нивоа на греење
Максимален простор за загревање 35m2