ST HL-117HNP • MILD
, ,

ST HL-117HNP

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006510

Термостат за автоматско исклучвање

999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд ST
Моќност 2000W
Заштита Од Прегревање
Индикатор за топлина 2 нивоа на греење
Максимален простор за загревање 15m2