ST HD-U1200F • MILD
, ,

ST HD-U1200F

SUPERIOR TECHNOLOGY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006423

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени

799,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд SUPERIOR TECHNOLOGY
Моќност 1200W
Брзини 2
Нивоа на температури 2