Систем SONY CMT-SBT20 • MILD
, ,

Систем SONY CMT-SBT20

SONY
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007097

Приклучок за слушалки, AUX
Моќност: 2x12W
Часовник
Кабел за напојување
USB, можност за поврзување преку Wi-Fi, поврзување преку Blutooth

7.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

CMT-SBT20 има класичен дизајн од три кутии што изгледа одлично и овозможува одделно поставување за поширок стерео звук. Тој нуди и повеќе од очекуваното, како поврзување со еден допир преку NFC за безжична репродукција на музика преку Bluetooth®, за да можете да ја слушате истата музика и надвор и внатре во домот. Извлечете максимум од омилените содржини со репродукцијата на CD дискови, FM радио и поврзувањето преку USB. Без разлика каде е вашата музика, CMT-SBT20 може да ја репродуцира.
Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир
USB уреди, репродукција од Walkman® и полнење
Вграден FM радио приемник
Вкупна моќност од 12 W
Mega Bass за динамички звук
ГОЛЕМИНА НА ЗВУЧНИКОТ
8 см
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ
Вкупно 12 W