Правосмукалка SAMSUNG VS15A6032R5 / GE • MILD
, , ,

Правосмукалка SAMSUNG VS15A6032R5 / GE

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017063

SAMSUNG VS15A6032R5/GE
Рачна вертикална правосмукалка и безжична правосмукалка на батерии
Jet 60 Turbo
Црна боја
2 во 1 флексибилно чистење за повеќе површини
ХЕПА филтрирање
99.999 % повеќеслоен систем за филтрирање

17.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

SAMSUNG VS15A6032R5/GE
Рачна вертикална правосмукалка и безжична правосмукалка на батерии
Jet 60 Turbo
Црна боја
2 во 1 флексибилно чистење за повеќе површини
ХЕПА филтрирање
99.999 % повеќеслоен систем за филтрирање
Моќна
а лесна со напредни перформанси за чистење
Висока моќ на вшмукување со Digital Inverter Motor
Исклучително вшмукување со Jet Cyclone
21.6V
150W моќност
Екстра агилно вртење
екстра лесно движење
циклон технологија
800мл зафатнина на садот за прашина што се мие
целосна електронска регулација
Jet Fit Четка
Mini Motorized Tool
до 40 минути автономна работа
полнива Li-ion батерија за 3.5 часа