Правосмукалка SAMSUNG VCC5240S3R/BOL • MILD
, ,

Правосмукалка SAMSUNG VCC5240S3R/BOL

SAMSUNG
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003794

HEPPA филтер
Моќност:1800 W
Должина на кабел: 5m

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Правосмукалка
Моќност: 1800W
Усисна моќ: 410W
Капацитет на вреќичка 2,4L
Индикатор за полна кеса
Метални цевки, додатни папучи


Техничка Спецификација

Бренд SAMSUNG
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 2,4L
Моќност 1800W
Должина на кабел 5m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ