SAMSUNG VCC4550V36/BOL • MILD
,

SAMSUNG VCC4550V36/BOL

SAMSUNG
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91717

HEPPA филтер
Моќност:1800 W
Должина на кабел: 5m

5.299,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд SAMSUNG
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 2L
Моќност 1800W
Должина на кабел 5m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ