Правосмукалка SAMSUNG VCC4135S37/BOL • MILD
, ,

Правосмукалка SAMSUNG VCC4135S37/BOL

SAMSUNG
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91715

HEPPA филтер
Моќност:1600 W
Должина на кабел: 6m

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

SAMSUNG VCC4135S37/BOL
Правосмукалка
Црвена боја
Моќност на моторот 1600 W
Вмукувачка моќ 320 W
ниво на бучност 83db
Собирање на прашина во кеса
Капацитет на садот за прашина 3.0л
Контрола On/Off
6 степени на моќност
Cyclone Фитер
Микро Филтер на издув
Pena филтер на мотор
Дводелна челична цевка
Четка 2-Step (NB-250)
додатоци за ќошина и пајажина
Витливо црево 360
Автоматско повлекување на кабелот
Радиус на движење 9


Техничка Спецификација

Бренд SAMSUNG
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 2L
Моќност 1600W
Должина на кабел 6m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина ДА