SAMSUNG HW-Q60T • MILD
, ,

SAMSUNG HW-Q60T

SAMSUNG
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007678

5.1 channel
Моќност: 120W
Поврзување со Bluetooth 4.0
3D Surround Sound

23.999,00 ден

На Залиха!