Машинка за пострижување ROWENTA TN1400 • MILD
, ,

Машинка за пострижување ROWENTA TN1400

ROWENTA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92210

Заштита од прегравање
Лесно одржливи сечила
Вклучени додатоци: 2
Време на работа со едно полнење: до 40min

2.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

Машинка за шишање
Сечила од нерѓосувачки челик
од 03-30mm
40min работа со едно полнење
Работи бежично и на струја


Техничка Спецификација

Бренд ROWENTA
Моќност 15W
Нивоа на скратување 3-30mm/td>
Ширина на сечило 23mm/td>
Напојување Бежично