ROWENTA TN 2300 F0 • MILD
, ,

ROWENTA TN 2300 F0

ROWENTA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008335

Водоотпорен
Додатоци:USB-кабел, Чешел, Четка за чистење
Бежичен: се полни со адаптер
Ножеви од нерѓосувачки челик
Должини за подстрижување од 3mm до 7mm

1.899,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд ROWENTA
Статус на батерија Да
Времетраење на едно полнење 8 часа
Времетраење на едно контиунирано работење 60min