ROWENTA RR 7387 WH • MILD
, ,

ROWENTA RR 7387 WH

ROWENTA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012410

HEPPA филтер
Време на полнење: 6h
Пресмукување и џогирање

23.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд ROWENTA
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Систем за навигација Да, визуелно мапирање на просторот преку вградена камера
Моќност на батерија 3,400 mAh
Број на тркалца 3
Број на четкици за собирање на прашина 2
Материјал на изработка Квалитетна пластика, со гумирани странични браници
Ниво на бучава 67 dB
Капацитет на сад за прашина 0,4L