ROWENTA RO 2913 EA • MILD
, ,

ROWENTA RO 2913 EA

ROWENTA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013060

HEPPA филтер
Моќност:750 W
Должина на кабел: 6m

7.199,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд ROWENTA
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 1,2L
Моќност 750W
Должина на кабел 6m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ