ROWENTA CF4710FO • MILD
, ,

ROWENTA CF4710FO

ROWENTA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003852

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени

4.349,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд ROWENTA
Температурни нивоа 6 (120-210oC)
Ширина на плочки 2,7cm
Тип на плочките на пеглата Керамички
Должина на плочките на пеглата 10cm