ROWENTA CF3810FO • MILD
, ,

ROWENTA CF3810FO

ROWENTA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006199

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за брзо загревање

3.499,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд ROWENTA
Температурни нивоа 8 (130-200oC)
Ширина на плочки 3,4cm
Тип на плочките на пеглата Керамички
Должина на плочките на пеглата 10cm