REMINGTON CI5319 • MILD
, ,

REMINGTON CI5319

REMINGTON
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92729

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за брзо загревање

2.190,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд REMINGTON
Дијаметар 19mm
Должина на кабел 1,8m
Контиунирана регулација на температура Да