POWER TREE • MILD
, ,

POWER TREE

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92337

Максимална моќност: 850 VA
Излезен напон: 220 +/- 10% (V)
Три излезни приклучока

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди