PLATINET PMG230 40W • MILD
, ,

PLATINET PMG230 40W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93841

Кабел за напојување
Поврзување: Bluetooth

7.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд PLATINET
Моќност 40W
RMS Моќност 10W
Батерија 1800 mAh