PLAMEN FRANKLIN • MILD
, ,

PLAMEN FRANKLIN

PLAMEN
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91626

Моќност: 10КW
Димензии на производот: 86x80x63cm

45.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд PLAMEN
Моќност 10KW
Загревање на површина ~80m2
Процент на искористеност 74%
Гориво Дрво и дрвени брикети