PLAMEN 850 GLAS • MILD
, ,

PLAMEN 850 GLAS

PLAMEN
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91640

Моќност: 11КW
Димензии на рерна:40x30x45cm
Димензии на производот: 84,5×82,5x62cm

49.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Plamen 850 Glas
трајножаречки шпорет на цврсто гориво
Лев
Боја Бела
Моќност од 8KW максимална 11KW
Термостат
загревње на површина до 160м3
Tермостат
Отвор за ложење В:Ш: 180/165mm
Големина на Рерната: В:Ш:Д: 400:300:450mm
одвод f120mm
Степен на искористеност 71.4 %
Гориво: Дрво и дрвени брикети
Тежина: 121кг
Димензии: В:Ш:Д: 845:825:620mm


Техничка Спецификација

Бренд PLAMEN
Моќност 11КW
Загревање на површина ~70m2
Процент на искористеност 71%
Гориво Дрво и дрвени брикети