СОКОВНИК PHILIPS HR1823 • MILD
, , , ,

СОКОВНИК PHILIPS HR1823

PHILIPS
Достапност:

Продадено


Шифра: 92102

Моќност: 220W
Двојни сечива
Димензии: 32x23x22cm

3.399,00 ден

Продадено

Спореди

Со овој соковник Philips HR1823/70 можете лесно да направите вкусен свеж сок. Благодарение на тркалезната цевка за хранење, потребно е помалку претходно сечење на овошје и зеленчук. И поради неговиот компактен дизајн, многу лесно се складира.

Тркалезна цевка за лесно хранење на состојките

Микромрежест филтер за повеќе сок.

Лесно послужување со бокалот со сок од 400 ml.


Техничка Спецификација

Бренд PHILIPS
Моќност 500W
Материјал на сечива Пластика
Начини на сецкање Пулсивно со кратки циклуси
Копче за вклчување Да
Капацитет 500ml