Правосмукалка PHILIPS FC9350/01 • MILD
, , , ,

Правосмукалка PHILIPS FC9350/01

PHILIPS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93866

Philips FC9350/01
Правосмукалка
Боја Црна
Моќност на моторот 1800 W
Вшмукувачка моќ 350 W
ниво на бучност 82db
Собирање на прашина без кеса во сад
EPA 10 филтер
Капацитет на садот за прашина 1.5л
Телескопска цевка
Радиус на користење 9м
Должина на кабел 6м
Додатоци: Стандардна Четка
Мала четка

10.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Philips FC9350/01
Правосмукалка
Боја Црна
Моќност на моторот 1800 W
Вшмукувачка моќ 350 W
ниво на бучност 82db
Собирање на прашина без кеса во сад
EPA 10 филтер
Капацитет на садот за прашина 1.5л
Телескопска цевка
Радиус на користење 9м
Должина на кабел 6м
Додатоци: Стандардна Четка
Мала четка


Техничка Спецификација

Бренд PHILIPS
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 1,5L
Моќност 1800W
Должина на кабел 6m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ