PHILIPS BRE 245 • MILD
-14%
, ,

PHILIPS BRE 245

PHILIPS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010609

Технологија на нелипсен пинцет – 24 пинцети
Совршениот аголен покрив
Број на брзини:2
Напон: 15V

3.199,00 ден 3.699,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд PHILIPS
Број на пинцети 24
Брзини 2
Додатоци 2