PHILIPS BHD 350/10 • MILD
, ,

PHILIPS BHD 350/10

PHILIPS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006218

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за ладен воздух

1.899,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд PHILIPS
Моќност 2100W
Брзини 6
Нивоа на температури 6