Фигаро PHILIPS BHB862 • MILD
, ,

Фигаро PHILIPS BHB862

PHILIPS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91989

Кука за закачување
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени
Опција за брзо загревање

2.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

Philips BHB862/00
Фигаро
Боја Црно Бела
Керамички обликувач
дијаметар 16мм
Темпреатура до 200C
8 нивоа на температура
автомтско исклучување по 60 мин
Време на загревање 60 секунди
Должина на кабел 1,8 м


Техничка Спецификација

Бренд PHILIPS
Дијаметар 16mm
Должина на кабел 1,8m
Контиунирана регулација на температура Да