PHILIPS AZ215S Silver • MILD
, ,

PHILIPS AZ215S Silver

PHILIPS
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007236

Приклучок за слушалки, AUX
Моќност: 2x3W
Часовник
Кабел за напојување
CD Player

4.099,00 ден

На Залиха!

Спореди